Samsung Galaxy Z Flip6’nın Özellikleri Belli Oldu: Beklentileri Karşılamayabilir

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Samsung Galaxy Z Fold6’nın tüm teknik özelliklerinin ortaya çıktığından bahsetmiştik. Bugünse buna paralel bir gelişme ile karşınızdayız. Bu kez de Samsung Galaxy Z Flip6‘nın tüm teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.

Edinilen bilgilere göre Samsung Galaxy Z Flip6, 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan 120 Hz’lik Super AMOLED katlanabilir ekranla gelecek. Telefonun kapağında ise 3.4 inç boyutlu ve 720 x 748 piksel çözünürlük sunan küçük ekran bulunacak. Telefonun selfie kamerası ise Galaxy Z Flip5 ile aynı olan 10 MP’lik sensöre ev sahipliği yapacak.

Samsung Galaxy Z Flip6 böyle görünecek:

Samsung Galaxy Z Flip6, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak. 512 GB’ye kadar depolama alanı ile eşleştirilecek akıllı telefonda 4.000 mAh kapasiteli bir batarya bulunacak. Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 ve USB 3.2 Gen 1 desteklerini sunacak olan telefon, Samsung Galaxy Z Flip5 ile aynı boyut ve ağırlıkta olacak. 

Samsung Galaxy Z Fold6 teknik özellikleri için:

Telefonun kamera özellikleriyle ilgili de bilgi verelim. İddialara göre Samsung Galaxy Z Flip6’da, Galaxy Z Fold5’te de bulunan 50 MP’lik ana kamera bulunacak. Telefonun ultra geniş açılı kamerası ise 12 MP çözünürlük sunacak. Bu kamera, Galaxy Z Flip5’teki ile aynı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx