Mimara stüdyo dairede ölüm pususu

Tosun’un Antalya’dan tatilden dönen gönül ilişkisi yaşadığı İrem E. ve Hasan Aktepe’yi ortak kullandıkları stüdyo dairede beklediği, eve girer girmez vurup bıçakladığı öğrenildi. Necati Şadi Kılıç’a da milyarlarca lira verdiğini ve kendisini dolandırdığını ileri süren Tosun, konuşmak için ofise çağırdığı Kılıç’ı tüfekle katlettiği belirtildi. Tosun’un, evden kaçmaması halinde hoşlandığı İrem E.’yi de vuracağı ileri sürüldü. İlk olay, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi üzerinde yaşandı.

Sabah’tan Tolga Yanık’ın haberine göre, silahla yaralama ihbarı üzerine olay yerine giden polis, 32 yaşındaki Hasan Aktepe’nin hem silahla vurulduğunu hem de boğaz bölgesinden bıçakla yaralandığını gördü.

Ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Aktepe, kendisini Mevlüt Tosun’un yaraladığını söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi ararken 23.45 sıralarında yine merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi’nde bulunan bir mimarlık ofisinden silahla yaralama ihbarı aldı. Adrese giden polis ekipleri, mimar Necati Şadi Kılıç’ın av tüfeği ile vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Ekipler, Tosun’u suç aletleri tüfek ve bıçakla birlikte yakaladı. Aktepe ve Kılıç’ı vurduğunu itiraf eden Mevlüt Tosun, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx