Eski AKP’li vekil tek tek anlattı: Süleymancıların kaçış planı

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu, Arif Ahmet Denizolgun’un yeğeni, Mehmet Beyazıt Denizolgun’un oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, bir süredir sosyal medya hesabı üzerinden Süleymancılara yönelik yaptığı ifşalara devam etti.

Geçtiğimiz günlerde, Süleymancılar cemaatinin 1959-2000 yılları arasındaki lideri Kemal Kacar’ın şaibeli şekilde öldüğünü söyleyen Denizolgun, bu kez bir kaçış planını anlattı.

“Kuruşiilik” olarak adlandırdığı “Süleymancı” yapının tüm bakanlık, bürokrasi ve yargının içerisine sızdığını belirten Denizolgun, Süleymancılar Cemaati’nin lideri olan 44 yaşındaki kuzeni Alihan Kuriş’in avukatı olan S.T ile suç kapsamına girecek bazı planlamalar içine girdiklerini ve bazı haince kötü kararlar aldıklarını ifade etti.

Kendilerine yönelik bir operasyon yapılması durumunda kaçış planı hazırladıklarını ifade eden Denizolgun, “Türkiye’den kaçış planı için; 3-4 alternatifli senaryoyu zaten yıllar önce üretmişlerdi. Birinci alternatif; Yunan Adaları üzerinden kaçmaktı. Diğer alternatif Güneyden, bir diğeri de Karadeniz üzerinden kaçmaktı. Bu alternatifler, halen masada çok aktif olarak durmaktadır” dedi.

“DEVLETİMİZİN TAKİBİNE TAKILDI”

“Bunların hepsi için; ince ayarlamalar yapmak için ve çok daha önceden çok büyük paralarla bağlamış oldukları ilgili, yetkili ve resmi kişileri tekrardan ihya etmek için, kurslar ve talebeler için verilmiş olan temiz ve helal paraları bu tarz haram işler için daha önce dağıttıkları gibi, şimdi de yeni ilave takviyeler yaparak dağıtmak amacıyla yeni kararlar aldılar” diyen Denizolgun, “Kendilerine göre gizli yaptıkları bu toplantı, Elhamdülillah, Devletimizin de takibine takılıp, kaydı alınıp, arşivlendi” ifadelerini kullandı.

AKP’li eski vekilden çarpıcı sözler: İki villayı bedavaya alan siyasetçi kimGüncel
Süleymancılar’ın ‘Mehdiyet’ projesi: Kim bu SS teşkilatı… Eski AKP’li vekil tek tek anlattı…Siyaset
Ali Koç’a Süleymancılardan destekSpor

İşte Denizolgun’un paylaşımının tamamı:

“Ali Erhan Kurişii, geçtiğimiz Kurban Bayramında; morali çok bozuk olarak, üzgün, çok karamsar bir halde, en kötü bayramını geçirerek vaktini bir bakıma boş ve malayani işlerle oyalanarak geçirdi.

Boluda; Konyalı olan avukatı olan S.T ile suç kapsamına girecek bazı planlamalar içine girdiler ve bazı haince kötü kararlar aldılar.

Hukuki sertleşmeler dışında, başka konularda da, kişilere; tehdit, gözdağı niteliğinde olacak birçok suç projesinin uygulanması için aksiyona geçelim kararını verdiler.

Eğer en kötü durumda kendi şahıslarına bir operasyon gelirse; Türkiye’den kaçış planı için; 3-4 alternatifli senaryoyu zaten yıllar önce üretmişlerdi.

Birinci alternatif; Yunan Adaları üzerinden kaçmaktı. Diğer alternatif Güneyden, bir diğeri de Karadeniz üzerinden kaçmaktı. Bu alternatifler, halen masada çok aktif olarak durmaktadır.

Bunların hepsi için; ince ayarlamalar yapmak için ve çok daha önceden çok büyük paralarla bağlamış oldukları ilgili, yetkili ve resmi kişileri tekrardan ihya etmek için, kurslar ve talebeler için verilmiş olan temiz ve helal paraları bu tarz haram işler için daha önce dağıttıkları gibi, şimdi de yeni ilave takviyeler yaparak dağıtmak amacıyla yeni kararlar aldılar.

Yargı ve adalet mekanizmalarını etkileyecek her kişi ve kurum için, daha önceden yaptıkları gibi, kesenin ağzını bu sefer eskisinden olduğundan çok daha fazla olacak şekilde açarak, beytülmal paralarını saçıp savurmayı da her zaman ki gibi kararlaştırdılar.

Kendilerine göre gizli yaptıkları bu toplantı, Elhamdülillah, Devletimizin de takibine takılıp, kaydı alınıp, arşivlendi.

Biz yine de geleneği hiç bozmayarak; Dünyanın en büyük suç ve terör örgütü olan; Kurişiilik azınlık yönetimini, çete başı olan Ali Erhan Kurişiiyi, suç örgütü haline gelmiş ve dünyanın en kötü mafyalarından hiç alakası olmayacak şekilde, tüm açılardan çok daha ilkesiz, kuralsız, raconsuz davranan makyavelist olan avukatlar çetesini, hem dini, hem vatandaşlık görevimin bir icabı olarak; ihbar ve ifşâ ederek, Başta Cumhurbaşkanlığımızın; İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımızın, Tüm Bakanlıklarımızın, Tüm Başsavcılarımızın ve Tüm Türkiye ve Tüm Dünya Kamuoyunun, Tüm Milletimizin ve Tüm İnsanlığın; Saygı ve Selamlarımla Bilgilerine arz ederim.”

FATİH SÜLEYMAN DENİZOLGUN KİMDİR

AKP eski milletvekili Mehmet Beyazıt Denizolgun’un oğlu olan Fatih Süleyman Denizolgun, Süleymancılar cemaatin eski lideri Arif Ahmet Denizolgun’un da yeğenidir. Fatih Süleyman Denizolgun 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 1. Bölge Bölgesi, 15’nci sıradan milletvekili olarak Meclis’e girdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx