Dolar ne kadar oldu?

Döviz Kurlarındaki Son Durum ve Güncel Fiyatlar

Döviz kurlarındaki hareketlilik yatırımcılar ve alım-satım yapacaklar tarafından merak edilmektedir. Özellikle, ABD ile Çin arasındaki ticari gerilimde tarafların anlaşmaya varmasının yaratacağı etki büyük bir merak konusu haline gelmiştir.

İç ve dış piyasada yakından takip edilen döviz kurlarında son durum nedir? Güncel dolar – euro fiyatları ne durumda? Doların TL karşısındaki değeri uzun bir süre sabit kaldı, ancak önceki sabah hafif bir yükseliş gösterdi ve şu anki konumunda istikrar kazandı.

Peki 15 Mayıs 2025 Çarşamba günü için döviz kuru fiyatları ne şekilde?

Saat 08:30 itibariyle, önemli döviz kurları şu şekildedir:

  • ABD Doları: Satış 38,7608 TL, Alış 38,7953 TL
  • Euro: Satış 43,4183 TL, Alış 43,6987 TL
  • İngiliz Sterlini: Satış 51,6046 TL, Alış 51,7364 TL
  • İsviçre Frangı: Satış 46,1218 TL, Alış 46,1794 TL

Related Posts

‘Krediyi Ziraat’ten değil Ziraat Katılım’dan aldım’

Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şirketine 265 milyon lira kredi aldığını doğruladı. “Ancak yöneticisi olduğum Ziraat’tan değil, Ziraat Katılım’dan aldım. Raporda ‘sehven’ yazılmış” dedi.

Altında yükseliş sürüyor: Piyasalarda Trump etkisi!

11 Temmuz 2025 Cuma altın fiyatları belli oldu. Yurttaşlar altının ne kadar olduğunu merak etti. Peki, gram, çeyrek, Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu? İşte 11 Temmuz 2025 Cuma altın fiyatları…

Emekli Olup Çalışırsam Maaşım Kesilir Mi?

Merhaba Kıymetli okuyucularım, sizlerde soru ve görüşlerinizi [email protected] e-posta adresime iletebilirsiniz. Türkiye’de emekli olmak mesele, ama olduktan sonra da geçinebilmek başlı başına başka bir mücadele. Birçoğumuz yıllarca çalışıp …

Sanayi üretim endeksi mayısta arttı

Sanayi üretim endeksi, mayısta aylık bazda yüzde 3,1, yıllık bazda yüzde 4,9 artış gösterdi.

Tavuk burger fiyatları 9 yılda katlandı: Asgari ücret artışa yetişemedi

Ünlü restoran zincirinin tavuk burger menüsü dikkat çeken fiyat değişimiyle gündeme geldi. Asgari ücret karşısındaki alım gücündeki düşüş ise çarpıcı boyutlara ulaştı.

Zorunlu eğitimde sermaye gölgesi: Üretimde Çin modeli, Afrika modeline evriliyor!

Zorunlu eğitim sisteminde yapılması planlanan değişiklikler, sermaye çevrelerinin talepleriyle yeniden gündeme geldi. Bakanlığın tartışmaya açtığı modeller, çocuk emeğinin sistematik hale getirilmesi eleştirilerine yol açtı. Eğitimciler ve kamuoyu bu sürecin toplumsal sonuçlarına dikkat çekiyor.